Klik hier om naar het gastenboek te gaan

Home Nieuws Gastenboek Oorzaken Diagnose Eigenschappen Fibromyalgie Score Risicofactoren Symptomen Behandeling Medicatie Voeding Vitaminen ME/CVS 10 dingen.... Praktische tips Tips om beter te slapen
Q10 verbetert veel s...

Mensen met fibromyalgie kunnen veel baat hebben bij co-enzym Q10. Behandeling met Q10 verbetert een brede reeks van psychische en klinische symptomen bij patiënten met fibromyalgie. Q10 vermindert ook ontstekingen, meldt CNS Neuroscience & Therapeutics.

Vitamine D pijnstill...

Suppletie met vitamine D kan pijn verlichten bij personen met chronische pijnklachten.

Depressief? Let op j...

Personen met een depressie kunnen veel baat hebben bij het eten van gezonde voeding. Goede voeding leidt tot een significante vermindering van klachten en in sommige gevallen tot een volledig herstel.

Naar boven

Untitled Document
24 mei 2012 a.s. in Belgie- voordracht rond de invloed van voeding op pijn

In samenwerking met ‘de Maretak, vereniging voor chronische pijnpatiënten’ organiseert CM een infosessie rond pijn en de invloed van voeding op pijn. Gastspreker is voedingsdeskundige Christine Leyns. Zij zal voldoende tijd nemen om vragen rond dit thema te beantwoorden. De deelname is gratis.

Vooraf inschrijven is niet nodig.Waar en wanneer: Donderdag 24 mei 2012 om 20 uur feestzaal van de administratieve hoofdzetel CM Leuven, Platte-Lostraat 541 in Kessel-Lo. Iedereen is welkom!