Klik hier om naar het gastenboek te gaan

Home Nieuws Gastenboek Oorzaken Diagnose Eigenschappen Fibromyalgie Score Risicofactoren Symptomen Behandeling Medicatie Voeding Vitaminen ME/CVS 10 dingen.... Praktische tips Tips om beter te slapen
Q10 verbetert veel s...

Mensen met fibromyalgie kunnen veel baat hebben bij co-enzym Q10. Behandeling met Q10 verbetert een brede reeks van psychische en klinische symptomen bij patiënten met fibromyalgie. Q10 vermindert ook ontstekingen, meldt CNS Neuroscience & Therapeutics.

Vitamine D pijnstill...

Suppletie met vitamine D kan pijn verlichten bij personen met chronische pijnklachten.

Depressief? Let op j...

Personen met een depressie kunnen veel baat hebben bij het eten van gezonde voeding. Goede voeding leidt tot een significante vermindering van klachten en in sommige gevallen tot een volledig herstel.

Naar boven

Untitled Document
Utrecht krijgt cafe voor mensen met Fibromyalgie

Fibromyalgie betekent letterlijk pijn in bindweefsel en spieren. Fibromyalgie wordt ook wel 'weke delen reuma' genoemd. Mensen met fibromyalgie zijn overal te vinden maar informatie is moeilijk te vinden, volgens de Fes. Met het FES-café is er nu één informatie-inlooppunt voor mensen met Fibromyalgie en geïnteresseerden.

Tijdens deze twee-maandelijkse inloop kan men informatie en folders krijgen over fibromyalgie, over activiteiten, cursussen, vragen stellen en een praatje maken met lotgenoten. De middag is voor iedereen vrij toegankelijk. Aanmelden is niet nodig.