Klik hier om naar het gastenboek te gaan

Home Nieuws Gastenboek Oorzaken Diagnose Eigenschappen Fibromyalgie Score Risicofactoren Symptomen Behandeling Medicatie Voeding Vitaminen ME/CVS 10 dingen.... Praktische tips Tips om beter te slapen
Vitamine D pijnstill...

Suppletie met vitamine D kan pijn verlichten bij personen met chronische pijnklachten.

Depressief? Let op j...

Personen met een depressie kunnen veel baat hebben bij het eten van gezonde voeding. Goede voeding leidt tot een significante vermindering van klachten en in sommige gevallen tot een volledig herstel.

Verband tussen o.a. ...

Big data legt verband tussen migraine en PDS/IBS. Onderzoek op basis van anonieme patiëntgegevens van 480.000 mensen legt verrassende genetische verbanden bloot tussen uiteenlopende aandoeningen. Deze verbanden – zoals tussen PDS/IBS en migraine – zijn niet terug te vinden in de huidige ziekteclassificatiesystemen. En er zijn nog meer verrassende verbanden.

Naar boven

Untitled Document
Erken fibromyalgie, teken de petitie

Fibromyalgie-patiënten krijgen daarom niet voldoende acceptatie van artsen, verzekeraars en het UWV.
Sinds vorige week kan er online een petitie worden getekend. Bij 40.000 handtekeningen is de Tweede Kamer verplicht een debat te voeren voor eventueel ook in Nederland een officiële erkenning.
Het zou fijn zijn als er in ieder geval in de Tweede Kamer over wordt gesproken!  Vele fibromyalgie patiënten krijgen dan misschien wel een rechtvaardigde acceptatie 
 
De link naar de petitie:
https://petities.nl/petitie/erken-fibromyalgie